Kiitos äänestäjille!

Aluevaalit pidettiin sunnuntaina ja ennen tarkastuslaskentaa tulokseni 218 ääntä riittää vara-aluevaltuutetun paikkaan. Olen todella kiitollinen jokaisesta äänestä! Kiitos myös vaalitiimi. Ilman teitä ei olisi näin hyvään tulokseen päästy.

Näissä vaaleissa ihmisten äänestymiskäyttäytymiseen vaikutti ehdokkaan kotikunta ja lisäksi sote-alan ammattilaisuus oli hyödyksi. Olenkin todella tyytyväinen äänisaaliiseen Nakkilasta, joka oli kunnan toiseksi suurin. Valtuusto näytti sisältävän riittävästi alan osaajia.

Todella onnellinen olen tietysti myös siitä miten keskusta pärjäisi näissä vaaleissa niin Satakunnassa kuin valtakunnallisesti. Ihan huippua! Onnea kaikille valituille ja viisautta tulevissa päätöksissä. Omalta osaltani lähden tavoittelemaan tulevissa paikkaneuvotteluissa paikkaa lautakunnasta, jotta Nakkilan näkökulma saadaan kuuluviin. Jäimmehän Nakkilassa ilman omaa valtuutettua.